5 vakantiebestemmingen om te ontdekken met een huurauto

In Europa zijn prachtige vakantiebestemmingen te vinden die perfect zijn om te verkennen met een huurauto. In deze blog zetten we onze favorieten op een rij.

1. Italië

Italië is niet voor niets een grote favoriet onder de Nederlandse vakantievierders. Het land staat bekend om zijn prachtige landschappen, charmante dorpjes en natuurlijk de heerlijke keuken. Met een huurauto kunt u het Italiaanse platteland verkennen en onderweg tussenstops maken op mooie plekken, zoals de welbekende wijngaarden. Is het bezichtigen van historische bezienswaardigheden meer uw ding? Breng dan vooral een bezoek aan Rome, Florence of Venetië.

Op zoek naar een huurauto voor uw volgende vakantie? Bekijk direct ons  huuraanbod. Tip: met onze zomervakantie-tarieven huurt u extra voordelig een auto of bus.

2. Spanje

Spanje biedt wat ons betreft de perfecte mix van indrukwekkende stranden, bruisende steden en pittoreske dorpjes. Met een huurauto kunt u comfortabel de Costa del Sol verkennen of door het berglandschap van Andalusië toeren. Indien u liever voor een citytrip gaat, dan zijn de historische steden Madrid, Barcelona en Sevilla echte aanraders.

CTA auto of bus vakantie

3. Frankrijk

Frankrijk is toch wel voor veel mensen hét vakantieland. Dit land mag daarom zeker niet aan ons lijstje ontbreken. In Frankrijk vindt u vele kastelen, prachtige landschappen en een zeer rijke geschiedenis. Een huurauto is uitermate geschikt om de Franse Rivièra te ontdekken, langs de wijngaarden in de Bordeaux-regio te rijden en de schilderachtige dorpjes van de Provence te bezoeken.

4. Duitsland

Ons buurland heeft veel te bieden. Met een huurauto kunt u gemakkelijk door het land reizen en verschillende regio’s verkennen. Leg bijvoorbeeld de autoroute van Würzburg naar Füssen af en ontdek middeleeuwse kastelen, prachtige landschappen en schattige dorpjes. Bent u een natuurliefhebber? Breng dan vooral een bezoek aan het Zwarte Woud. Hier vindt u uitgestrekte bossen en meren. Voor de liefhebbers van stedentrips zijn Berlijn, München en Hamburg zeker een bezoek waard.

5. Kroatië

Voor prachtige kustlijnen, kristalhelder water en charmante stadjes moet u in Kroatië zijn. Met een huurauto kunt u de kust van Istrië verkennen, een bezoek brengen aan het historische Dubrovnik en over de binnenlandse bergweggetjes rijden. Het Plitvice National Park is een ware must visit. Dit park staat bekend om zijn prachtige meren en watervallen en behoort tot de mooiste nationale parken van Europa.

Heeft u een andere vakantiebestemming die u graag met een huurauto bezoekt? Laat het ons dan vooral weten!

Laatste artikelen over zakelijke mobiliteit

Tips voor het huren van een winterklare auto

Veilig rijden met personenbussen en bedrijfswagens: Tips en richtlijnen

5 redenen om een elektrische auto te huren

De beste autoroutes van Overijssel en omstreken