Over ons

Van bestelwagens tot verhuisbusjes, van een kleine personenauto tot een 9-persoons bus. Aangezien wij een relatief klein bedrijf zijn, kunnen we snel schakelen en zijn de lijntjes kort. We kennen onze klanten persoonlijk waardoor u niet als nummer wordt gezien.

Munsterhuis Groep

We zijn onderdeel van de Munsterhuis Groep. Hierdoor kunnen we een variëteit aan diensten aanbieden. Naast huur- en leaseauto’s biedt Munsterhuis ook verzekeringen aan, hebben we een webshop voor auto-onderdelen en eigen schadeherstelbedrijf. Ook kunt u bij ons terecht om een uw droomauto of occasion aan te schaffen of te laten onderhouden. Munsterhuis Groep verkoopt auto’s van de merken Renault, Dacia, Jaguar, Land Rover en Ferrari.

BW-Munsterhuis Hengelo-7867 correctie

Eenvoudig en snel huren of leasen

Bij Munsterhuis (Short)lease huurt of least u eenvoudig een auto of bus. We zijn gevestigd in Enschede en maken deel uit van de Munsterhuis Groep. Hierdoor hebben we ook andere vestigingen in Twente.

BMW - Autoverhuur

Kennismaken?

Bij Munsterhuis (Short)lease staan wij altijd voor u klaar. Wilt u meer informatie over de beschikbare modellen? Wilt u gebruik maken van onze diensten, zoals de haal- en brengservice? Heeft u pech onderweg? Neem gerust contact met ons op.