8 redenen waarom met een huurauto op wintersport gaan ideaal is

Staat u binnenkort weer op de latten en geniet u van een mooie witte omgeving? Ervaar dan de flexibiliteit en het comfort van een huurauto tijdens uw wintersportvakantie. Op wintersport gaan met een huurauto biedt namelijk verschillende voordelen!

Zo heeft u bijvoorbeeld de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Drukke skigebieden of een overvolle skilift? Stap in uw huurauto en ga op zoek naar een minder drukke piste. Of heeft u geen zin om te skiën, maar wel trek in een lekkere kaiserschmarrn? Pak de auto en rijd naar een gezellig dorpje vol met leuke cafés.

Met de huurauto’s van Munsterhuis Autoverhuur & (Short)lease kunt u alle kanten op en genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft. Lees daarom hier 8 redenen waarom met de auto op wintersport gaan ideaal is:

 

1. Flexibiliteit

Met een huurauto kunt u de vrijheid hebben om te vertrekken en aankomen wanneer u wilt, zonder afhankelijk te zijn van vlucht- of treintijden.

2. Comfort

In een huurauto heeft u meer comfort en ruimte voor ski's en andere uitrusting, in vergelijking met het reizen met het openbaar vervoer of het vliegtuig.

3. Geen beperking voor bagage

Wanneer u met de auto gaat, hoeft u zich geen zorgen te maken over beperkingen voor bagage of extra kosten voor overtollige bagage.

4. Verkenning

Met een huurauto kunt u gemakkelijk andere skigebieden bezoeken en de omgeving verkennen zonder afhankelijk te zijn van openbaar vervoer.

Wintersport blog - Munsterhuis Autoverhuur

5. Gezinsvriendelijkheid

Voor gezinnen met kinderen kan het gemakkelijker zijn om met de auto te gaan, omdat u dan meer ruimte hebt voor kinderzitjes en speelgoed.

6. Kosten

Het kan soms goedkoper zijn om met een huurauto te gaan, afhankelijk van de prijs van brandstof, tolwegen en parkeergeld.

7. Privacy

Het huren van een auto geeft u de privacy die u misschien niet hebt in het openbaar vervoer of een hotel. Zo kunt u bijvoorbeeld een stop maken waar u wilt, of gewoon rustig uw bagage inladen.

8. Avontuur

De reis naar de wintersport met de auto kan zelf een avontuur zijn, vooral wanneer u over prachtige wegen rijdt en door mooie landschappen reist.

Ga veilig op pad met all-season of winterbanden onder uw huurauto! Bij Munsterhuis Autoverhuur & (Short)lease heeft u ze al voor € 4,95 per dag. Nog veiliger op reis? Vraag dan naar onze sneeuwkettingen!

Laatste artikelen over zakelijke mobiliteit

Veilig rijden met personenbussen en bedrijfswagens: Tips en richtlijnen

5 redenen om een elektrische auto te huren

De beste autoroutes van Overijssel en omstreken

4 redenen om een personenbus te huren voor groepsuitjes en sportevenementen