Auto huren in Twente

Verken Twente met Munsterhuis Autoverhuur!

Welkom bij Munsterhuis Autoverhuur & (Short)Lease, uw ideale partner voor het verkennen van het prachtige Twente op uw eigen manier. Wij bieden een uitgebreide selectie auto's en personenbusjes voor verhuur en (short)lease, zodat u kunt genieten van de regio. 

Waarom Munsterhuis Autoverhuur & (Short)Lease?

1. Diverse modellen: bij Munsterhuis Autoverhuur & (Short)Lease hebben we een breed scala een auto's, van compacte stadsauto's tot personenbusjes

2. Flexibele Verhuur periodes: of u nu een auto voor een dag of een langere periode nodig hebt, wij bieden flexibele verhuur- en leaseopties die aansluiten op uw planning.

3. Lokale expertise: ons team kent Twente als geen ander. We voorzien u graag van lokale tips en suggesties om het meeste uit uw reis te halen. 

BMW - Autoverhuur

Ontdek regio Twente

Twente staat bekend om de prachtige landschappen en bezienswaardigheden. Hier zijn enkele aanbevelingen voor uw verkenningstocht:

1. Kasteel Twickel: bezoek het Kasteel Twickel en zijn uitgestrekte landgoed.

2.  Natuurreservaat Lutterzand: ervaar de natuur op zijn best met een rit naar het Lutterzand, waar u kunt wandelen lands de rivier en genieten van prachtige landschappen.

3. Historisch Ootmarsum: wandel door de straten van dit stadje en ontdek de rijke geschiedenis. 

Renault Clio - Munsterhuis Particulier

Kennismaken?

Wij staan klaar om u te voorzien van hoogwaardig en betaalbaar vervoer in Enschede & Rijssen. Ontdek de mogelijkheden van een busje huren in Enschede & Rijssen bij Munsterhuis Autoverhuur & (Short)Lease en ervaar de flexibiliteit en service die wij bieden voor al uw mobiliteitsbehoeften.

Wilt u meer informatie over de beschikbare modellen? Neem gerust contact met ons op.